fbpx

TANTRA FOR PAR

Er i et par, venner, veninder eller hvad man ellers kunne tænke sig, så er det muligt at komme til behandlinger sammen. Det kan være fordi i kunne tænke jer at prøve det sammen i samme rum og derefter kunne dele oplevelsen, men det kan også være i har et ønske om at blive inspireret til hvordan i kan udvide den intime horisont sammen med viden, demonstration, øvelser og mulighed for at stille afklarende spørgsmål. Ofte oplever par efterfølgende et løft i deres intimitet, når de bliver mere klar over, hvad deres partnere kan lide og ikke lide. Dertil kommer en oplevelse og tryghed i at kunne sige både ja og nej fra et mere bevidst og klart sted. 

Behandlingerne kan både købes, hvor jeg er alene, men også med en anden tantrabehandler. Her har jeg ofte et samarbejde med Carla, der også er uddannet fra CHAI, men også andre m/k behandlere efter behov. Hver behandling kan se meget forskellig ud alt efter hvad I ønsker. Det både være et meget konkret arbejde med jer selv og hinanden, men også bare en oplevelse af nydelse i efterfølgende kan dele sammen, hvor der ikke bliver gået mere i dybden med jeres relation.

Længde – 3 timer

Pris – 2.800 (1 behandler) / 4.500 (2 behandlere)

Carla Flemming og Jesper Thrane

Begge certificeret tantrabehandlere fra CHAI.

Carla fungerer som fast assistent på CHAI Tantrabehandleruddannelsen. Hun er autoriseret fysioterapeut og har gennem 25 år behandlet, undervist og arbejdet med kroppen på mange plan med baggrund i både det tantriske, fysioterapeutiske og fysiurgiske.

Jesper Thrane er derudover Totum Kropsterapeut og ID Psykoterapeut.stud

Ved min 4-hånds massage-behandling hos Jesper, var formålet at vække mine sanser og gøre mig bedre til at være i nuet og i min krop.
Og jeg må sige, at det lykkedes. Med fokus på mine behov og ønsker, tog behandlerne mig med på en rejse i mig selv.
Det var et enormt imødekommende rum, de formåede at skabe. Helt og omsorgsfuldt.
Jeg havde hele tiden følelsen af at have kontrollen, men uden at kunne forudsige hvor den næste berøring kom fra.
Det gav en meget vækket sanselighed, krydret med sensualitet. Og ikke mindst indsigt i hvordan min krop og bevidsthed spiller bedre sammen.

- Line