fbpx

TANTRA TERAPI

Tantra terapi behandlinger dækker hos mig over både begrebene tantrabehandling og tantramassage. I tantramassagen fokuseres der udelukkende på nydelse og afslapning, mens der i en tantrabehandling er fokus på en specifik intention du gerne vil arbejde med i dig selv. Du behøver ikke kende din intention inden du kommer. Det finder vi ud af sammen. Alle behandlinger vil altid blive individuelt tilpasset netop dig.

“Jeg har fået skiftevis totum og tantra-behandling hos Jesper i tre måneder nu, og det har været den største og mest transformerende proces jeg indtil videre har oplevet i mit 44 årige liv! Jesper er virkelig en sand mester i at lytte ind i ens hjerte og krop og forløse og omfavne alt hvad der dukker op af blokeringer, traumer og følelser. Jeg har aldrig tidligere blevet så bevidstgjort omkring min krop, mine følelser, min spiritualitet; mit liv i det hele taget. Jeg går videre med oplevelsen af at være blevet et mere helt menneske, med mod, glæde og stolthed over at være kvinde.”

- Victoria Omberg, 44 år, sanger

Hvad kan du få ud af en tantrabehandling?

I mine tantrabehandlinger har du får mulighed for at:

 • Opleve at modtage uden at skulle give
 • Udtrykke og blive modtaget i dine behov uden at blive afvist eller gjort forkert
 • Styrke din sensitivitet og
 • At arbejde med din grænsesætning – dit nej.
 • At arbejde med at udvide dine grænser (ikke overskride) – dit ja.
 • Arbejde med dybe gamle spændinger og din krops energetiske flow
 • Fa adgang til din kundalini energi og balancere den
 • Arbejde med at turde have tillid til dig selv og en elsker/partner
 • Mærke og udtrykke din lyst / eller mangel på lyst
 • Mærke din seksuelle energi opbygges i hele kroppen og at give den et udtryk
 • Opleve en alternativ tilgang til nydelse, der fokuserer på hele kroppen
 • Arbejde med og heale gamle svigt, overgreb og traumer
 • Genopdage en dybere nysgerrighed, kreativitet og vitalitet
 • Arbejde med at udvide din krops sansemæssige container og orgasmekurve
 • Opleve at blive set og mødt som den du er
 • Arbejde med skam, frygt og angst og genopdage dine indre ressourcer
 • Blive inspireret til, hvordan du kan gå nye veje i dit intime liv med dig selv eller en elsker/partner
 • Få råd og vejledning til hvordan du kan opleve sex uden mentale og fysiske spændinger i krop og køn
 • Udtrykke dine ønsker, fantasier og drømme

Længde:

Kort – 110 minutter – kr. 1.800

Lang – 165 minutter – kr. 2.400

Tantrabehandling – Kort

Der kan være mange grunde til at starte ud med en tantrabehandling intro. Du har måske gået et stykke tid og overvejet at prøve det eller hørt om den fra venner/veninder og blevet nysgerrig. Måske mærker du at der er behov for nogle grundlæggende ændringer i dit liv, men er usikker på om det er tantrabehandlinger der skal til. Eller måske synes du bare at en hel behandling er for lang eller for dyr for dig på nuværende tidspunkt. I denne behandling får du mulighed for fra netop dit udgangspunkt at prøve elementer fra en tantrabehandling, som kan være afklarende for din nysgerrighed eller evt. videre forløb. Da behandlingen er 1 time mindre end en fuld behandling vil der selvfølgelig ikke nødvendigvis være lige så god tid til at dykke ned i dybet af dig, men det betyder dog på ingen måde at det ikke kan være meget givende, indsigtsfuldt og dybt afslappende og dejligt. Din grundlæggende tryghed vil være afgørende for hvor dybt du vil kunne nå at gå i denne behandling, da jeg aldrig går på kompromis med denne og behandlingen starter som alle tantrabehandlinger med en grundig forsamtale, hvor vi taler om netop din situation og intention med behandlingen. Der vil være mulighed for at tilbyde de samme elementer som i de øvrige tantrabehandlinger jeg tilbyder og et tilbud om massage af dit køn (yoni/lingam) er også inkluderet, hvis tiden tillader det.

Længde – 110 minutter

Pris – kr. 1.800

Klassisk Tantrabehandling

Klassisk Tantrabehandling kan være en god måde at starte, hvis det er din første behandling. Vi starter altid med en grundig indledende samtale, hvor vi aftaler, hvad der kan være dine specifikke behov for behandlingen. Behandlingen har et kropsterapeutisk formål og anbefales, hvis du har udfordringer i dine intime forhold, manglende sexlyst, manglende orgasme, abdominal spænding eller smerte, seksuelt traume, misbrug eller har svært ved at føle dig selv eller udtrykke det, du føler. Eller måske er du bare nysgerrig og vil tage det næste skridt i at opdage dig selv. Vi starter som udgangspunkt med et smukt lille ritual, der forbereder dig til behandlingen. Den første del af behandlingen vil være uden olie, der passer bedst til nogle formål og senere med olier. Jeg bruger en kombination af lange, blide strøg og intense tryk, indtil du rammer den tilstand, hvor du er dybt afslappet og kan give dig hen til en følelse af ​​velvære, men uden at du keder dig. Intimmassage kan inkluderes som en mulighed i denne behandling. Intimmassage, som en del af en tantrabehandling, er af ikke-seksuel karakter, selvom det kan være en både forfriskende og sensuel oplevelse. Dette er naturligvis valgfrit og gennem hele processen sikrer vi – i overensstemmelse med de etiske regler – at dine grænser respekteres.

Sensitivitets- og Grænsetræning

Oplever du, at det er svært at “føle dig selv” og at flytte din bevidsthed “fra dit hoved til din krop”? Nogle mennesker har svært ved at overgive sig til glæde, mens andre har svært ved at føle eller kommunikere grænser. Et naturligt resultat af dette kan være, at andre mere eller mindre bevidst kommer til at overskride deres grænser. Andre oplever ubalancer og bliver hyperfølsomme eller helt følelsesløse. I begge tilfælde kan det medføre problemer med seksuel lyst, orgasmer, smerter, psykiske traumer, der resulterer i seksuelle udfordringer. Sensitivitets- og grænsetræning hjælper dig med at føle dig selv. Hvad vil du have? Hvad ønsker du? Hvor er dine naturlige grænser? Hvad kommunikerer din krop? Hvad kommunikerer dit sind? Hvordan kan du kommunikere dette på en passende måde? Når dit NEJ bliver klart, kan dit JA blive autentisk. Du bliver dig selv. Sensitivitets- og grænsetræning anbefales som en serie af flere sessioner, især hvis dine grænser er blevet overskredet, men kan også være en enkelt session. Vores udgangspunkt er din særlige situation, og en session vil typisk bestå af samtale, fysisk kropsarbejde og indsigter. Først og fremmest arbejder vi i en sikker atmosfære baseret på tillid. Herefter skelner vi mellem at udvide grænser og krydse grænser. At udvide dine grænser kan være positivt og indlede din udvikling. At overskride dine grænser betragtes som negativ, da du ikke kan være til stede i din krop og sind derefter. En bevidsthed om dine grænser kan være en vigtig base for forskellige aktiviteter og er et vigtigt udgangspunkt for tantrabehandlinger generelt.

Dynamisk Tantrabehandling

Alt der er tantra massage er samlet i denne form for behandling. Det er en form for massage, der finder sted næsten som en dans – din krop snakker med din terapeut og han / hun svarer. Kroppen fortæller hovedet hvad der sker, ikke omvendt. Du lærer at lytte til og stole på kroppens visdom og impulser og at være mere naturlig og autentisk ved at udtrykke dig selv gennem din krop. Denne form for behandling giver mulighed for hurtigt at omdanne hårde følelser til vital energi og distribuerer den seksuelle energi gennem hele kroppen.

4-hånds Tantra Massage

Hvis du endnu ikke har prøvet hvordan det føles at modtage massage af mere end et par hænder, så skylder du dig selv at prøve det mindst én gang i dit liv. En 4-hånds Tantramassage er en unik behandling, hvor du i kraft af både flere hænder, og eventuelt også behandlernes forskellighed i køn, har et rigtig godt udgangspunkt for at åbne op til din krops dybeste sansninger og nydelse. Du vil opleve at blive holdt i et trygt rum, hvor du kan udforske de dele af dig, du har brug for eller bare slappe af og lade din krop mærke, sanse og reagere på de mange forskellige variationer af berøring du kunne forestille dig og måske mere til…

Vi starter som i alle andre behandlinger altid med en forsamtale, hvor vi klarlægger hvordan netop din session skal se ud. Der vil være mulighed for at tilbyde de samme elementer som i de øvrige behandlinger jeg tilbyder og et tilbud om massage af dit køn (yoni/lingam) er også inkluderet, hvis du ønsker. Det er op til dig, hvem du ønsker skal være giveren af os to. Velkommen til en helt unik oplevelse du forhåbentlig sjældent vil glemme.

Længde – 165 minutter

Pris – kr. 4.500

“Ved min 4-hånds massage-behandling hos Jesper, var formålet at vække mine sanser og gøre mig bedre til at være i nuet og i min krop.
Og jeg må sige, at det lykkedes. Med fokus på mine behov og ønsker, tog behandlerne mig med på en rejse i mig selv.
Det var et enormt imødekommende rum, de formåede at skabe. Helt og omsorgsfuldt.
Jeg havde hele tiden følelsen af at have kontrollen, men uden at kunne forudsige hvor den næste berøring kom fra.
Det gav en meget vækket sanselighed, krydret med sensualitet. Og ikke mindst indsigt i hvordan min krop og bevidsthed spiller bedre sammen.”

- Line