fbpx

VAGINALTERAPI

Mange kvinder har oplevet mere eller mindre traumatiske eller krænkende oplevelser i forbindelse med sex. Andre er aldrig rigtigt kommet sig efter en traumatisk graviditet eller fødsel. Der kan opstå følelsesløse eller overfølsomme områder i kroppen og i yoni (køn), hvilket kan påvirke dit selvværd, lysten til sex og i det hele taget virke hæmmende. Muskelspændinger i bækkenbunden (vulvodyni) og ufrivillig muskelsammentrækning i yoni (vaginisme) er smertefulde tilstande, som ofte hæmmer mere end blot sexlivet.

Alle yoni-behandlinger foregår i et roligt, trygt og omsorgsfuldt rum, startende med en samtale. Hver enkelt behandling er unik, under hensyntagen til dine særlige behov. Du udtrykker dine oplevelser undervejs og processen foregår altid i dialog med dig.

Du behøver ikke booke mere end én behandling, men ofte vil et forløb være at foretrække i dit arbejde med dig selv.

Længde – 110 minutter

Pris – 1.800

Jeg er så taknemmelig for det forløb med vaginalterapi, jeg har taget hos Jesper. Jeg var så frustreret, da jeg startede og også lidt skeptisk, da Jesper er en mand, men havde hørt godt om ham fra en veninde. Min fortid har gjort, at jeg ikke har været i stand til at lytte til mine grænser i forhold til mænd, hvilket har haft store konsekvenser for mig. Både fysisk med smerter og spændinger i min krop og mit køn, men også i relation til den følelsesmæssige forbindelse til min kæreste. Jeg har fået healet tidligere dårlige oplevelser og blevet mere kropsbevidst, når det kommer til mit ja og nej. Det har virkelig betydet, at jeg hviler i mig selv og min seksualitet på en helt ny måde, jeg aldrig har mærket før. Min kæreste har også kunnet mærke min forvandling. Jeg er meget taknemmelig og vil bestemt anbefale Jesper til dem, som overvejer denne type behandling.

- Maja, 27 år, studerende

Herunder kan du se eksempler på forskellige variationer af behandlingen:

Yoni Mapping

Yoni (vaginal) mapping er en tryg behandling, hvor vi kortlægger din yoni. Yoni-mapping er også en måde at lære din yoni bedre at kende, og dermed udvide dit nydelses- og følelsespotentiale. Det kan være akupressur og afspænding, åndedrætsøvelser, massage, osv. Metoden er blevet beskrevet som en “terapeutisk genvej”, fordi mange kvinder oplever, at de kommer i tættere kontakt med deres krops signaler, hvilket kan tillade, at gamle traumer kærligt kan slippes i stedet for at blive re-traumatiseret. Du behøver dog ikke at have problemer eller traumer for at arbejde med yonimapping. Måske er du bare nysgerrig på hvad denne behandling byder på eller ønsker inspiration til forskellige måder at mærke dit forhold til din yoni.

 

De-Amouring (afvæbning)

Smertefulde, grænseoverskridende eller angstfyldte oplevelser får os helt naturligt til at danne et “panser”, som beskytter os. Kroppen husker – også det som hovedet har glemt. Det kan fastholde os i mønstre af frygt, tilbagetrækning og undgåelse og medfører ofte en følelse af utilstrækkelighed – både seksuelt og i alle livets områder.

De-armoring (kommer fra “de-” og “armour” på engelsk – altså at tage panseret af) er akupressur, dvs. tryk og massage udvendigt og indvendigt i Yoni. Der kan være mange ubevidste eller uerkendte traumer, som sidder i kroppen, som en slags “myoser” – så under og efter behandlingen kan der opstå en “ømhed”, på samme måde, som hvis man har myoser i nakken, som masseres.

Behandlingen kan være en følelsesmæssig voldsom oplevelse, idet gamle traumer forløses, og du kan komme i kontakt med dybe følelser, der har været glemt/ophobet i mange år. Alle dine følelser er velkomne og vil blive taget kærligt hånd om.

 

Yonihealing

For kvinder, som er traumatiserede – enten i forbindelse med sex, graviditet eller fødsel mv. – er yoni healing en lægende behandling, som med stor varsomhed og respekt for dine grænser healer dig og din yoni. Som altid indledes behandlingen med en samtale og derfra udvælger jeg de metoder og værktøjer for session, som passer bedst til dig og din situation.

Jeg har set meget fine resultater med denne omsorgsfulde behandling, som kan være meget forløsende og healende.