fbpx

Jesper kan noget helt særligt. Hans kombination af terapi og kropsbehandling, skaber en enkel åbning til nye lag i mig, som jeg har stor gavn af at komme i kontakt med.

Selvom jeg er ret erfaren udi terapi, og selv har arbejdet som coach og terapeut i +20 år, går jeg fra hver session med endnu en øjenåbnende og kropsforløsende ny erfaring, der udvider og beriger mit liv.

- Birgitte Haahr, Partner, konsulent og coach i WOHA

Jeg har fået skiftevis totum og tantrabehandling hos Jesper i tre måneder nu, og det har været den største og mest transformerende proces jeg indtil videre har oplevet i mit 44 årige liv! Jesper er virkelig en sand mester i at lytte ind i ens hjerte og krop og forløse og omfavne alt hvad der dukker op af blokeringer, traumer og følelser. Jeg har aldrig tidligere blevet så bevidstgjort omkring min krop, mine følelser, min spiritualitet; mit liv i det hele taget. Jeg går videre med oplevelsen af at være blevet et mere helt menneske, med mod, glæde og stolthed over at være kvinde.

- Victoria Omberg, 44 år, sanger

Ved min 4-hånds massage-behandling hos Jesper, var formålet at vække mine sanser og gøre mig bedre til at være i nuet og i min krop.
Og jeg må sige, at det lykkedes. Med fokus på mine behov og ønsker, tog Jesper og Malou mig med på en rejse i mig selv.
Det var et enormt imødekommende rum, de formåede at skabe. Helt og omsorgsfuldt.
Jeg havde hele tiden følelsen af at have kontrollen, men uden at kunne forudsige hvor den næste berøring kom fra.
Det gav en meget vækket sanselighed, krydret med sensualitet. Og ikke mindst indsigt i hvordan min krop og bevidsthed spiller bedre sammen.

- Line

Har i mange år været nysgerrig på at begive mig i kast med tantra – men har ikke vidst hvordan jeg skulle starte og om jeg overhovedet ville turde når det kom til stykket – Jeg faldt over sayi.dk hjemmeside på Tinder og min nysgerrighed blev vækket og blev kun større efter jeg var inde og kigge. Hjemmesiden virkede meget imødekommende og professionel, så besluttede mig for at kaste mig ud i det. Da jeg mødte ind i klinikken – havde jeg masser af sommerfugle i maven og var meget spændt! Jesper var meget imødekommende og var god til at forklare hvad der skulle ske – så jeg kunne føle mig tryg i rummet og i relationen til ham.

Jeg har i mange år arbejdet med mig selv i form at psykolog og psykoterapi – men oplevede her at komme et dybere lag ned og fik dertil løsnet op for nogle psykiske blokeringer i form af berøring og øvelser. Alt i alt en rigtig god første gangs oplevelse og jeg kan kun anbefale det til andre og jeg vil helt sikkert gøre det igen.

- Jette Kempf

Jeg har været i et længere forløb med Totum kropsterapi hos Jesper.
Jeg er hver gang gået derfra, lettere i krop og sind.
Jesper er fantastisk til at støtte og guide undervejs i en behandling, uanset hvad der dukker op. Han har samtidig en høj grad af intuition og stor viden om kroppen, der tilsammen gør, at han er yderst kompetent som behandler.
Varmeste anbefalinger herfra!

- Pernille Sonne

“Hvis man går og overvejer at gøre noget lækkert, velvære mæssigt, for én selv og man i den grad trænger til at komme helt ned i gear, så kan jeg på det varmeste anbefale en wellness & bliss tantra massage hos Jesper!

Kort & godt, det er én rejse gennem total nydelse, lang tid siden min krop har følt denne ro og det bliver ikke sidste gang at jeg har givet mig selv den gave!

Jesper, tak for en fantastisk rejse….!!”

- Mette

Jeg er typisk skeptisk ift. at modtage behandlinger af mænd. Især hvis det har noget med mine kønsdele at gøre! Jesper har med sin rolige facon og åbenhed for at møde mig der jeg er (hvor det end er) formået at skabe et tillidsfuldt rum imellem os. Fx er jeg stor fan af at Jesper løbende bruger spørgsmål til at holde kommunikationen åben imellem os. Lige meget hvad jeg har kommet med; vrede, raseri, mangel på tillid eller sorg, har jeg følt at Jesper har kunnet møde mig i det. Både kvaliteten i hans berøring og hans væsen i øvrigt gør at jeg føler mig tryg ved at anbefale Jesper til dem der måtte føle sig draget. Inklusive os der har stræber med at have tillid til at mænd vil os det godt. Jesper har et skarpt analytisk blik, en dybe i sit væsen og en bredde i sin kropsterapeutiske tilgang, der muliggør et blidt møde med ar på både krop og sjæl.

- Maria Olsen

Jeg vil på det varmeste anbefale Jesper som tantrabehandler. Jeg blev mødt i en tryg og behagelig stemning og jeg oplevede et professionelt, nærværende og spændende interview. Under interviewet blev jeg, efter eget ønske, udfordret på mine inderste følelser og fik derigennem flyttet og skubbet til mine grænser. Under hele den kropslige behandling, blev jeg, under fuldstændig trygge rammer og med respekt både udfordret på mine grænser og mentalt bevidsthedsudvidet. TAK!

- Kirsten Tolstrup Wester

Jeg har ikke den store erfaring med tantra behandling og derfor var det rart, at Jesper tog sig god tid til at forklare og tydeliggøre rammerne for behandlingen. Han var god til at stille uddybede spørgsmål, til at fremme min egen refleksion, så jeg kunne blive klogere på min intention med behandlingen.

Jeg følte mig tryg og set gennem hele seancen og var i gode hænder hos Jesper. Dagene efter har den gode oplevelse stadig siddet i kroppen på mig og jeg tænker det ikke er sidste gang jeg besøger Jesper. Tak for det. Jesper får mine varmeste anbefalinger.

- Marie-Louise Reitov Røhl