fbpx

Frygten. Vi kender den alle. Den er vores tro følgesvend hver eneste dag. Ubehaget i kroppen. Maven der spænder op. Frygten for konfrontationen og at sætte grænser. Frygten for at slå til. Frygten for at vise sine talenter og gaver frem til verden. Frygten for 1.000 andre ting.

Hvad er frygt for dig? Ifølge Osho opstår frygten, når vi ignorerer vores eget selv. Dybest set, er der kun en grundlæggende frygt, hvis vi følger al vores frygt til dørs. Frygten for at dø. At blive til intetheden. Tomheden. Frygten kan være velbegrundet i den forstand, at det er vigtigt at handle derefter for at sikre sin fortsatte eksistens, men alt for ofte er frygten bare en illusion. Hvad frygtede du i går som stadig ikke har manifesteret sig i dag og derfor var frygt uden grund indtil nu? En hel del tænker jeg, hvis jeg mærker efter!

Den del af frygten der styrer dit liv på måder, som du mærker ikke er i overensstemmelse med den version af dig du dybest set gerne vil være og udleve selv og sammen med andre, kan du arbejde med. Et arbejde der stille og roligt vil afmontere frygten, så den bliver afsløret som det den er – en illusion. Derefter bliver der plads til nye måder at være dig på og med den energi, frihed og glæde det medfører. Hos mig er det netop et sådant arbejde du kan gøre under trygge rammer og i dit eget tempo. Jeg tilbyder et rum, hvor vi kan invitere frygten ind i lyset. Et rum hvor du kan lære den at kende og de behov, der kan være knyttet dertil.

Hvad er frygtsomt i dig og hvordan afmonterer du dens tag i dig?

Du er velkommen til at kontakte mig eller booke en tid her: https://sayitantra.dk/booking/